Σχετικά με εμάς

Έχω σπουδάσει Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Πατρών όπου η ερευνά μου επικεντρώθηκε στο αν οι άνθρωποι είναι ορθολογικοί. Είχα την τύχη να συναντήσω υπέροχους καθηγητές και να παθιαστώ με την Γνωσιακή Επιστήμη. Εκπόνησα την Διπλωματική μου Εργασία με θέμα “Αν οι άνθρωποι είναι ορθολογικά όντα” την οποία παρουσίασα και στο Πρώτο Προπτυχιακό Συνέδριο Φιλοσοφίας στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, συνέχεια έλεγα ότι θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω Μεταπτυχιακό στην Αγγλία. Κι έτσι βρέθηκα στο Leeds, όπου ζω μέχρι και σήμερα. Σπούδασα MSc in Business Psychology και είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με μεγάλες εταιρίες αλλά και να πάρω το δίπλωμά μου από το The British Psychological Society ως Χρήστης Ψυχομετρικών Τεστς.  Ενδιάμεσα σε όλα αυτά αποφάσισα να εκπαιδευτώ ως Life Coach, καθώς οι σπουδές μου πάντα φλέρταραν με τον άνθρωπο και την συμβουλευτική!

Πριν περίπου ένα χρόνο αποφάσισα να βγω από το δικό μου comfort zone και να ξεκινήσω το δικό μου blog και ταυτόχρονα τη δική μου επιχείρηση. Ήθελα να έχω την ελευθερία να μπορώ να συνδυάσω και να εφαρμόσω όλες αυτές τις πρακτικές που έμαθα από τη φιλοσοφία, το coaching και την ψυχολογία.

Όραμά μου να καθοδηγώ τους πελάτες μου ώστε να απεγκλωβιστούν από τις περιοριστικές τους πεποιθήσεις και με πλάνο και στρατηγική να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.

Δεν πιστεύω στην τοξική θετικότητα αλλά στη δύναμη του ανθρώπου και στη σωστή καθοδήγηση! Το blog μου ή αλλιώς www.ergoyourego.com το έχω σαν παιδί μου και όραμά μου είναι να μεγαλώσει και να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. 

Σε λίγο καιρό θα μπορείς να περιηγηθείς σε νέα εργαλεία προσωπικής ανάπτυξης για αυτό μείνε συντονισμένος!

Παναγιώτα Γιδοπούλου

Πιστοποιημένη Life Coach

MSc Business Psychology